Zo krijgen jullie je Fotorapportage!

Een klein doosje vol liefde en herinneringen!

Jullie krijgen jullie de foto’s altijd op hoge resolutie, zonder watermerk, op houten usb en in een luxe handgebonden bewaardoosje.

Digitaal

Jullie foto’s digitaal is natuurlijk het kostbaarste bezit wat betreft fotografie… Digitaal is de basis, de bron. Met de digitale hoge resolutie kun je eindeloos veel afdrukken maken voor tal van doeleinden! Denk maar eens aan een canvas of gootafdruk ingelijst aan jullie muur! Of een bedankkaart, of misschien wil je zelf wel ouderwets een album inplakken.
Het kan allemaal. Met digitaal heb je voor nu en de toekomst je trouwfoto’s en de afdrukken zelf in de hand!

Tijdcapsule

Digitaal is daar in tegen ook weer heel abstract, een beetje ontastbaar. Als je jullie usb vasthoud is het moeilijk te bevatten dat er eigenlijk honderden foto’s in je handpalm liggen. Pas op het moment dat je de usb in een pc of tv steekt worden de beelden zichtbaar uit de kleine houten tijdscapsulle.

Geheel in stijl.

Zo’n bijzondere tijdcapsule verdient een passende plek om bewaard en gekoesterd te worden.
Eentje die wij met alle zorg ontworpen en voor jullie ingepakt hebben! Met net zoveel zorg en oog voor detail als dat we jullie foto’s gemaakt en verwerkt hebben, sturen we ze ook naar jullie toe.

We krijgen vaak te horen van bruidsparen dat het uitpakken van de rapportage al een hele ervaring opzich is. We zijn trots en blij te horen dat dat gewaardeerd word.

Note: We hebben nog wel enkele dvd hoesjes op voorraad, dus mochten jullie liever een handgebonden dvd hoesje willen in plaats van een usb in doosje kan dat ook nog, zolang de voorraad strekt…

Trouwalbum en/of Trouwmagazine

Ook dat is een optie bij ons. Zeker niet verplicht, maar wel een mogelijkheid en grote meerwaarde. De albums die wij leveren zijn voor jullie opmaat ontworpen en zijn ambachtelijk handgebonden en gedrukt in de beste kwaliteit met de modernste technieken…

Of gaan jullie voor het magazine. Een nieuwe unieke manier om je trouwdag te herbeleven. Eentje waar je niet alleen jullie zelf mee blij maakt, maar ook jullie meest dierbaren familieleden en vrienden een herinnering mee kan geven.
Klik hieronder op de links voor meer informatie!

Met liefde speciaal voor jullie op maat ontworpen en door ons opgemaakt.

Handgebonden op ambachtelijke wijze met de mooiste luxe materialen.
Gedrukt op prachtige zuurvrije stevige pagina’s waarop naadloos en haarscherp jullie foto’s te zien zijn.

Dit is de mooiste manier om jullie foto’s te koesteren en te herbeleven.
Lees meer….

Niet iedereen wilt een echt “Album” van z’n trouwdag. En tot voor kort was er geen alternatief.  Maar wij hebben iets nieuws bedacht. Een andere manier om je trouwdag te herbeleven.

Ee prachtig dik magazine met daarin nagenoeg alle foto’s van jullie trouwdag. Een explosie van kleuren, emotie & herinneringen. Elke keer dat je er doorheen bladert ontdek je nieuwe dingen en nieuwe details in de foto’s die je eerder niet waren opgevallen!     Lees meer….

lijn-LANG

Het ontstaan van dierbare herinneringen… Koester elk moment!