Luminant Weddings maakt sfeervolle Trouw Foto reportages en/of  trouwvideo’s.

Ons werk word gekenmerkt door de  warme, sfeervolle beelden met veel gebruik van scherptediepte en mooie composities in zeer hoge professionele HD kwaliteit.
Bekijk voorbeelden van ons werk in ons portfolio.

Goede fotografie is onmisbaar op jullie bruiloft. Maar daarbij is een mooie film om  later nog eens terug te kijken een absolute meerwaarde. Hieronder vind je alle informatie over het door ons laten vastleggen van jullie mooiste dag! Hebben jullie nog vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Logo

lijn-LANG

Werkwijze

We leggen ongemerkt, ongedwongen, échte momenten en emoties van jullie bruiloft vast.

We staan erom bekend dat we opgaan in de menigte, hierdoor kunnen we prachtige oprechte beelden maken. We vereeuwigen jullie trouwdag terwijl jullie en de gasten nauwelijks merken dat wij aanwezig zijn.

Klik hier om verder te lezen.

Foto & video

Een prachtige Fotoreportage of een mooie Video laten maken… of allebij! Alles is mogelijk. Met alle digitale smart-tv’s, telefoons, digitale fotolijstjes, laptops & tablets ben je met slechts één klik op een tijdreis terug naar jullie trouwdag. Klik hier om ons werk te bekijken.

 Team

Luminant Weddings bestaat uit het duo Jolanda Marti & Michiel Fook.

Met oog voor detail, veel gebruik van scherptediepte in de filmbeelden en het vangen van oprechte emoties, zorgen we ervoor dat onze Foto’s en/of Weddingsclip jullie trouwdag op zijn mooist weergeeft.

Klik hier om verder te lezen.

t

Veel gestelde vragen

Vaak krijgen we van verschillende mensen de zelfde vragen. Vragen zoals bijvoorbeeld o.a.: “Wat als het regent?” en “Wanneer krijgen we de video en de foto’s?”

Daarom hebben we deze allemaal even voor jullie op een rijtje gezet en alvast beantwoord, wieweet staat jullie vraag er al tussen. Klik hier voor de lijst met alle vragen & antwoorden!

 Save the date! Reserveer.

Als jullie ons graag willen hebben op jullie bruiloft, dan is het belangrijk dat jullie deze datum zo snel mogelijk definitief bij ons vastleggen. Wij kunnen maar 1 bruiloft per dag reserveren, en daarbij geldt: Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Klik hier voor meer info over reserveringen. Neem contact met ons op om te kijken of we jullie trouwdag nog beschikbaar zijn.

w

Referenties

De reactie van het bruidspaar op hun trouwfoto’s en/of video blijft toch een van de leukste momenten voor ons.
We vinden het dan ook zeker leuk als de bruidsparen een mailtje sturen met hun referentie!

Klik hier voor een greep uit de reacties die we hebben gekregen te bekijken.

Volg ons!

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle nieuwtjes, kijkjes achter de schermen en nieuw werk!?
Volg ons dan via jou favoriete social-media!

We zijn te vinden op: Facebook, Instagram, Vimeo & Twitter!
Klik hieronder op de icoontjes om onze profielen te bezoeken en meld je aan!

BFA-2015-Tmb

Love Shoot

Verloofd!? Gefeliciteerd!
Wel eens gedacht aan een mooie “loveshoot” om jullie verloving te vieren en deze bekend te maken aan jullie vrienden en famillie?

Tijdens een leuke loveshoot maken we mooie romantische foto’s en eventueel een video van hoe jullie nu zijn. Leuk voor later, en om te gebruiken als bekendmaking van jullie Verloving en/of uitnodiging. Neem snel contact met ons op om een shoot in te plannen!

Prijzen

De tarieven voor de fotografie reportage begint bij €2100,-, videografie begint bij €2400,- en een foto+video totaalpakket vanaf €2900,-. Daarnaast kun je de foto en video pakketten aanvullen met veel optionele extra’s die het vereeuwigen van jullie bruiloft nog mooier, bijzonderder en unieker kunnen maken.

Klik hier om de volledige prijslijst te bekijken.

lijn-LANG

Het ontstaan van dierbare herinneringen… Koester elk moment!