Werkwijze

Wij regisseren niet, wij registreren. We leggen ongemerkt en ongedwongen èchte momenten en emoties van jullie bruiloft vast.
Indien gewenst kunnen we op een moment wat groeps -en bruidsfotosessie /filmshots maken, en daarna verdwijnen weer op de achtergrond om de echte momenten vast te leggen. Wij stellen ons zo onopvallend mogelijk op. Vaak hebben de gasten niet eens door dat er gefotografeerd en/of gefilmd wordt. Onze beelden kenmerken zich door veel gebruik van scherpte-diepte.

 

Tweeluik

We komen met twee personen jullie bruiloft Foto & Video-graveren. Beiden maken we foto’s en eventueel videobeelden.
Wij brengen het verhaal van jullie bruiloft vanaf twee perspectieven in beeld.

Tijdens een bruiloft zijn er veel momenten die bestaan uit een tweeluik van gebeurtenissen en emoties. Het verhaal begint meestal bij de voorbereidingen, het klaarmaken van het bruidspaar voor de dag. Jolanda gaat filmen bij de voorbereidingen van de Bruid, en Michiel gaat mee met de bruidegom om beelden te maken van zijn voorbereidingen.

Twee zien meer dan één.

Op deze manier kunnen we tijdens de ceremonie de bruid die komt aanlopen filmen/fotograferen en tegelijk de reactie van de bruidengom vastleggen. Jolanda richt zich in het algemeen meer op mooie details en emoties, waar Michiel zich bezig houdt met mooie totaalshots en de zogeheten “slider” shots. Beiden switchen we steeds tussen fotograferen & filmen. Op deze manier krijgen we een perfect balans tussen romantische sfeerbeelden en mooie registrerende totaalshots.

Maatwerk

Geen bruiloft is hetzelfde. Elke keer hebben we weer met een compleet unieke gebeurtenis en unieke mensen te maken. Wij leveren dan ook maatwerk. Daarom willen we vooraf graag minimaal 1 keer met jullie persoonlijk hebben gesproken. Dit kan als kennismaking of oriënterend gesprek zijn, of na de reservering als Intake gesprek. Zo weten we precies wat jullie wensen zijn en weten jullie exact wat jullie van ons kunnen verwachten.

Same day edit

Een selectie van beelden van jullie Voorbereidingen, de Ceremonie, en het “Trouwfoto” moment kunnen we monteren we tot een mooie Weddingclip op muziek die jullie zelf uitgekozen hebben. Deze Weddingclip oftewel “Same day edit” vertonen we aan jullie en jullie gasten op een grote beamer vlak voor de eerste dans! Dit is vooral ook leuk voor alle gasten die niet bij de ceremonie aanwezig waren.

Indien jullie een same day edit willen zal Michiel tijdens het diner mooie beelden maken, terwijl Jolanda al hard aan het werk zal zijn om jullie “same day edit” klaar te maken. Voordat het feest uitbarst zullen we jullie “one day edit” vertonen. Tijdens jullie “eerste dans” zullen we ook nog mooie beelden vastleggen, en daarna verlaten we het feest.

De sameday edit kunnen jullie de dag erna samen in alle rust nog eens terug kijken om nog eens terug te blikken op jullie geweldige dag!
De uiteindelijke volledige montage met alle momenten van jullie dag en de foto’s volgt later.

De Oplevering

De usb met de volledige versie van jullie film en/of de hele foto rapportage volgt uiterlijk na 8 weken na jullie trouwdag!

Jullie krijgen jullie de foto’s altijd op hoge resolutie, zonder watermerk, op houten usb en in een luxe handgebonden bewaardoosje. Om zo jullie foto’s en of filmpje in stijl te kunnen bewaren. Deze zit altijd bij de prijs van jullie pakket inbegrepen. Een klein doosje vol liefde en herinneringen!

We krijgen vaak te horen van bruidsparen dat het uitpakken van de rapportage al een hele ervaring opzich is....lees verder

Trouwalbum en/of Trouwmagazine

Ook dat is een optie bij ons. Zeker niet verplicht, maar wel een mogelijkheid en grote meerwaarde. De albums die wij leveren zijn voor jullie opmaat ontworpen en zijn ambachtelijk handgebonden en gedrukt in de beste kwaliteit met de modernste technieken…

Of gaan jullie voor het magazine. Een nieuwe unieke manier om je trouwdag te herbeleven. Eentje waar je niet alleen jullie zelf mee blij maakt, maar ook jullie meest dierbaren familieleden en vrienden een herinnering mee kan geven.
Klik hieronder op de links voor meer informatie!

Met liefde speciaal voor jullie op maat ontworpen en door ons opgemaakt.

Handgebonden op ambachtelijke wijze met de mooiste luxe materialen.
Gedrukt op prachtige zuurvrije stevige pagina’s waarop naadloos en haarscherp jullie foto’s te zien zijn.

Dit is de mooiste manier om jullie foto’s te koesteren en te herbeleven.
Lees meer….

Niet iedereen wilt een echt “Album” van z’n trouwdag. En tot voor kort was er geen alternatief.  Maar wij hebben iets nieuws bedacht. Een andere manier om je trouwdag te herbeleven.

Ee prachtig dik magazine met daarin nagenoeg alle foto’s van jullie trouwdag. Een explosie van kleuren, emotie & herinneringen. Elke keer dat je er doorheen bladert ontdek je nieuwe dingen en nieuwe details in de foto’s die je eerder niet waren opgevallen!     Lees meer….

wijWe houden van een persoonlijke aanpak en we maken graag eens een afspraak om kennis te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij kunnen alles aan jullie persoonlijke wensen aanpassen. Mochten jullie nog vragen hebben of komen jullie graag een keer langs? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Downloads:

Algemene voorwaarden

Download hier onze algemene lever voorwaarden.

lijn-LANG

Het ontstaan van dierbare herinneringen… Koester elk moment!