Korte online Reviews

Korte reviews zijn handig om snel een beeld te schetsen van wat onze klanten van ons vonden… Ze zijn te vinden op bertouwbare websites als The perfect wedding en op Google! Lees hieronder een aantal, maar ga vooral ook zelf even online kijken op deze websites! wieweet staan er inmiddels weer nieuwe bij…

Willem & Willemijn

Daisy & Johnny

Esther & Bart

Daan & Mireille

Mandy & Remco

Denise & Danielle

Esther & Niek

Lange reviews

Online reviews zijn handig om snel een beeld te schetsen, maar een aantal bruidsparen hebben de moeite genomen een uitgebreide review voor ons te typen! Net even wat meer info…
v

Nick & Jonna

Michiel en Jolanda hebben elkaar niet alleen in de liefde maar ook in Luminant Weddings gevonden. Jolanda is een professionele fotografe met een oog voor detail en Michiel denkt in beelden en ziet de video edit al voor zich. De manier waarop ze met elkaar samen werken is heel bijzonder en uniek, zo ontzettend goed op elkaar afgestemd. Op onze trouwdag waren ze er wel maar zagen we ze praktisch niet. Hierdoor hadden wij alleen maar aandacht voor elkaar en onze gasten. De manier waarop ze onze dag vastgelegd hebben is ongelofelijk. Prachtige sfeershots, mooie portretten, het eten, de band maar vooral het vangen van bijzondere momenten is iets waar deze kanjers goed in zijn. De volgende dag kregen wij meteen een kleine preview en schoten we allebei vol. We kijken nog regelmatig onze video en foto’s terug en dan beleven we onze dag weer heel eventjes. Een dag die eigenlijk te snel gaat, is weer even terug op het netvlies dankzij jullie geweldige werk.

 

Lieve Michiel en Jolanda, jullie zijn natuurtalenten.

Liefs Jonna & Nick.

bedankje-nick-jonna

 

Bekijk hier de volledige Foto&Video reportage van Nick & Jonna

BFA-2015-Tmb

v

Lars & Charissa

Wij kwamen Jolanda en Michiel op het internet tegen en hun foto’s en filmpjes spraken ons bijzonder aan. Zo verfijnd, de foto’s waren bijzondere, speciale momentjes die ze vastlegde met emotie, en de filmpjes van ze vertelden een verhaal. En het fijne was was dat ze van onze leeftijd waren, dus we waren verkocht!

Onze bruiloft vond in Taormina plaats in het prachtige Sicillie op 21 juni 2014. Wij vertrokken al een paar dagen eerder zodat we aan onze voorbereidingen konden beginnen en Jolanda en Michiel vertrokken met een bus vol onze gasten op vrijdagnacht richting het vliegveld. Ze hebben de heenreis prachtig gefilmd, zo gestroomlijnd, en ook hierbij een gevoel vastgelegd. Super om te zien. Ze waren ook onzichtbaar voor onze gasten met het filmen en de foto’s zodat iedereen spontaan op de foto stond.

21 juni was DE dag, in de ochtend ging Jolanda met mij mee naar de beautysalon om wat mooie shots vast te leggen. En Michiel ging met Lars mee met het aankleedmomentje. Vervolgens waren we spik en span en reden we afzonderlijk van elkaar in verschillende taxi’s naar de trouwlocatie waar tegen de middag de ceremonie plaats zou vinden. Jolanda heeft supermooie foto’s gemaakt toen ik boven aan de trap stond te wachten en ze stelde me op mijn gemak (wat niet zo makkelijk was want ik bleef emotioneel hihi) toen viel alles van me af en was het ons moment. Ik heb niet 1 keer het idee gehad dat een camera in het oog viel ze waren onopvallend aanwezig. En toch hebben ze van alle kanten foto’s gemaakt en gefilmd en toch viel het niet op, heel knap. Als verrassing voor onze gasten hielden we de avondlocatie geheim. Dus na de ceremonie heerlijk gegeten met uitzicht over het water, en daarna gingen we foto’s maken in het dorpje. We voelden ons de koning te rijk! Ze gaven aan hoe we moesten poseren en we hebben hele mooie plekjes uitgekozen voor de shoots. 3 uur later waren we klaar, maar het was er ook zoo mooi!! Daarna liepen we met onze gasten van ons hotel naar de avondlocatie. Dit was in een 5 sterren hotelletje op het dak met prachtig uitzicht op de Etna, het dorpje en de zee. Het was windstil, en er hing een roze gloed in de lucht, prachtig! Na het diner en feest hadden ze als verrassing een Same Edit gemaakt, wat werd weergegeven op een groot bioscoopscherm. Zo knap gedaan, we stonden met tranen in onze ogen te genieten.

Ze zijn een bijzonder stel, die een speciaal plekje in ons hart hebben en ook wij kijken onze trouwfilm en foto’s nog regelmatig terug met een traan. Zo knap gedaan om emotie vast te leggen en een verhaal te vertellen.

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor het bijzondere weekend en jullie hebben onze dag vastgelegd vol emotie en er een mooi verhaal van gemaakt. Wij zouden jullie zeer aanbevelen bij iedereen die het maar horen wil. Dit is vakwerk lieve Jolanda en Michiel.

Bekijk hier de prachtige dag van Lars en Charissa

 

v

Shirley & Marjolein

Onze trouwdag op donderdag 26 juni 2014 wilden wij uiteraard vast laten leggen ‘op de gevoelige plaat’. Maar hoe kom je aan een fotograaf? Eén waarmee het klikt én die foto’s maakt waar je met veel plezier terugdenkt aan de trouwdag, dagen, weken, jaren na het heuglijke moment? Je krijgt immers maar 1 keer de kans om het goed te (laten) doen. Via via konden wij geen fotograaf vinden. Dan maar zoeken op het internet. Resultaat: een enorm aanbod, met ‘keuzestress’ als gevolg. Maar ik (Shirley) kon mij opeens nog herinneren dat ik op het web een keer op een door Jolanda gemaakte gezinsportret ben gestuit, welke ik fantastisch vond. Telefoonnummer opzoeken en bellen dus, een afspraak was zo gemaakt. En na het kennismakingsgesprek wisten wij het, Jolanda en Michiel zouden onze dag vastleggen. Onze eerste keus bleek een schot in de roos te zijn!

Heel bijzonder en fijn dat de reportage met z’n tweeën wordt gemaakt, beiden maken foto’s vanuit verschillende invalshoeken. Wat kunnen de fotografen zich goed ‘onzichtbaar’ maken. Tijdens onze eigen fotosessie kwamen zij met leuke en creatieve ideeën. Wij zagen hier beiden namelijk best een beetje tegenop, waren huiverig voor het stuntelig moeten poseren. Het tegendeel was gelukkig het geval. Wij werden enorm op ons gemak gesteld, waardoor het een gezellig, ontspannen onderonsje leek. Zo gezellig, dat de tijd voorbij leek te zijn gevlogen. Het zijn geweldige foto’s geworden.
Ook prettig, je wordt niet verplicht om een door de fotografen gemaakt fotoalbum af te nemen, de mogelijkheid wordt geboden om op een later moment een album te laten maken (eventueel via Luminant Weddings, de voorbeelden zien er heel mooi uit).
Na een aantal weken kwam Michiel de dvd’s persoonlijk afgeven, wat een service! Wij hebben een ruime hoeveelheid (lees: honderden) foto’s gekregen, in een hoge resolutie en hetzelfde aantal foto’s ook nog eens in een formaat dat geschikt is om per e-mail te versturen aan familie en/of vrienden of bijvoorbeeld op social media te plaatsen. Nu nog kiezen welke foto’s in ons album komen te staan.

Jolanda & Michiel, een prachtig stel dat prachtige foto’s maakt! Wij hebben regelmatig mogen horen dat onze foto’s eruit zien alsof ze uit een glossy magazine komen. Nogmaals, superdank!!

Veel liefs,
Marjolein & Shirley

 

v

Dennis & Yixue

Lieve Jolanda en Michiel,
Ik (Yixue) leerde jullie kennen via Michiels talent. Later zag ik op Facebook dat Jolanda ging fotograferen en was erg onder de indruk van haar fotografie stijl.
Toen de grote dag eindelijk bekend was, twijfelde ik geen seconde bij wie ik aan moest kloppen voor onze bruid foto’s en video.
Wij hadden jullie gebeld en direct een afspraak gemaakt. We kregen een portfolio te zien en uitleg hoe jullie te werk gingen etc. In ons vervolg afspraak hadden we
alles doorgenomen over de grote dag zelf. We kregen veel tips mee en het was allemaal erg duidelijk.
Op de grote dag zelf verliep alles hartstikke goed. Jullie waren een goed en creatieve team. De same- day edit was prachtig en de gasten vonden het geweldig.
Eindresultaat was geweldig! De foto’s waren mooi en romantisch vastgelegd. Door jullie prachtige video beleven wij onze bruiloft elke keer weer opnieuw.
Wij zijn super blij dat we voor jullie hebben gekozen, jullie zijn zeker een aanrader!!!
Nogmaals bedankt voor alles!!
Heel veel liefs,
Dennis en Yixue
v

Menno & Sanne

“Zaterdag 20 juli 2013, de grote dag was dan eindelijk aangebroken. Via onze weddingplanner kregen wij een aanbod voor een videograaf. Wij wisten eigenlijk niet goed wat we hiervan moesten vinden en houden niet erg van video opnames van onszelf, vooral dat je jezelf hoort praten is verschrikkelijk. Het concept is toen uitgelegd met een filmpje erbij en dit vonden wij wel heel mooi. Een mooi filmpje van de hele dag met een liedje naar eigen keuze. Wat zijn wij blij dat we dit uiteindelijk hebben gedaan. Het was echt onwijs gezellig, super relaxed en heel professioneel! Ze hadden zelfs een same day edit gemaakt en die hebben ze ‘s avonds afgespeeld op groot scherm voor onze familie en de avondgasten. Heel indrukwekkend!! Wij (en ook onze gasten) waren hier diep van onder de indruk! Toen we een maand getrouwd waren kregen we post. De dvd was klaar en dit was echt een heel mooi cadeau! Wat een supermooie weddingclip was het geworden! Ik kan dit zeker aanraden, het is echt de moeite waard.

 Wij willen jullie nogmaals onwijs bedanken voor de onvergetelijke dag en weddingclip. Het is echt heel mooi!
Liefs,
Menno en Sanne.”

Bekijk hier de volledige Foto&Video reportage van Menno & Sanne

v

Weddingplanner Jessica van Wit Love Weddings:

“Lieve Michiel en Jolanda, Nog geen jaar geleden leerden wij elkaar kennen en inmiddels zijn wij alweer 3 producties samen verder. 🙂 Afgelopen zomer hebben jullie voor 2 van ‘mijn’ bruidsparen een geweldige weddingclip gemaakt, een clip die alle verwachtingen overtrof! Jullie zijn weliswaar met z’n tweeën aanwezig op zo’n dag, maar geen moment op een hinderlijke manier, mede doordat jullie gebruik maken van kleine camera’s en het daardoor minder opvalt dat alles wordt vastgelegd. Er is geen detail dat jullie ontgaat en de fotografische manier waarop alles wordt gefilmd maakt het extra uniek en onderscheidend. Juist doordat jullie met 2 personen aanwezig zijn is het mogelijk zowel alles van de bruid, maar ook van de bruidegom vast te leggen. Ook achter de schermen wordt er niks vergeten: van de koks die het eten bereiden tot de weddingplanner die de laatste voorbereidingen treft! Zodra de weddingclips worden vertoont aan het begin van de feestavond, beginnen de waterlanders bij vele gasten te lopen. De emotie die jullie vast weten te leggen is ongelooflijk, het raakt, ook een ieder die niet emotioneel bij het bruidspaar betrokken is. En toen was er mijn bedrijfsvideo… Wederom een geslaagd project waarbij woorden tekort schieten. Twee bruiloften lang hebben jullie mij op de voet gevolgd om alle details vast te leggen, wat resulteert in een super persoonlijke video waarin sfeer en gevoel zó goed wordt vastgelegd. Bruidsparen maar ook bekenden van mij zeiden over deze video: ‘Dit is op en top Jessica en het gevoel klopt precies zoals het wordt uitgebeeld’. Wederom een groot compliment dus voor jullie! Lieve Michiel en Jolanda, ik kan het niet vaak genoeg benadrukken maar jullie gevoel om emotie en sfeer exact weer te geven zoals het die dag is beleefd, is uniek. Ik hoop dan ook dat wij nog heel vaak samen gaan werken, en vele bruidsparen met zo’n unieke weddingclip kunnen verblijden! Liefs, Jessica” Jessica heeft met ons samengewerkt bij de bruiloften van Menno & Sanne en Frank & Suzanne

v

 

Frank & Suzanne

Frank en Suzanne, Super bedankt voor de fles Moët! Heerlijk! 🙂

dank

Bekijk hier de volledige Foto&Video reportage van Frank & Suzanne

lijn-LANG

Het ontstaan van dierbare herinneringen… Koester elk moment!