Reserveer jullie datum!

Als jullie ons graag willen hebben om jullie bruiloft te komen Filmen/Fotograferen, en wij nog beschikbaar zijn op de datum van jullie trouwdag, is het belangrijk dat jullie deze datum dan zo snel mogelijk definitief bij ons reserveren.

Wij kunnen maar 2 bruiloften per week doen en maximaal rond de 22 bruiloften per jaar aannemen in verband met nabewerking en montage tijd. Daarbij geldt: Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Vrijdagen en de weekenden zitten daarbij als eerste vol. Dus, zodra jullie eruit zijn, reserveer jullie datum dan zo snel mogelijk.

 

Als jullie datum nog vrij is naar aanleiding van jullie aanvraag, plannen we graag eerst een kennismakings gesprek met jullie in! We horgen graag al jullie mooie plannen en vertellen jullie graag wat meer over onze werkwijze en wat jullie van ons kunnen verwachten!

Als het bij het kennismakings gesprek klikt en jullie willen de datum devinitief bij ons vastleggen kunnen jullie de datum bij ons reserveren.

De reservering van jullie datum kunnen jullie vastleggen door een boekingscontract te ondertekenen en daarna een aanbetaling over te maken van 20%. Zo zijn jullie ervan verzekerd dat wij jullie trouwdag komen vastleggen.

Dit is voor zowel jullie als ons een fijne zekerheid.

 

Aanvullend bericht   –  Geplaatst op 04-09-2017

De boekingen voor trouwseizoen voor 2018 begint al flink te lopen…
Hebben jullie een specifieke datum!?
Check dan zo snel mogelijk of we nog beschikbaar zijn.

Check snel of jullie datum nog vrij is!

7

Tel: 020-2231465

Mob: 06-24721061

Mail: info@luminantweddings.com

lijn-LANG

Het ontstaan van dierbare herinneringen… Koester elk moment!