Trouwfotografie en/of Videografie:

Luminant Weddings maakt sfeervolle trouw foto reportages en/of trouwvideo’s.

Ons werk word gekenmerkt door de warme, sfeervolle beelden met veel gebruik van scherptediepte en mooie composities in zeer hoge professionele HD kwaliteit. Bekijk bij bruiloften een selectie van ons werk.

Hartje Lees verder…

Realwedding Inspiratie
De foto’s waren mooi en romantisch vastgelegd. Wij zijn super blij dat we voor jullie hebben gekozen, jullie zijn zeker een aanrader!!! Nogmaals bedankt voor alles! Dennis & Yixue

Trouwfotografie
Trouwfotografie

De manier waarop ze onze dag vastgelegd hebben is ongelofelijk. Prachtige sfeershots, mooie portretten, het eten, de band maar vooral het vangen van bijzondere momenten is iets waar deze kanjers goed in zijn.

Nick & Jonna

Trouwfotografie
Trouwfotografie

Even kennis maken…

Trouwfotografie

Luminant Weddings bestaat uit het duo
Jolanda Marti & Michiel Fook.

Bruids-reportages met oog voor detail, veel gebruik van scherptediepte in de filmbeelden en het vangen van oprechte emoties, zorgen we ervoor dat onze Trouwfotografie en/of Weddingsclip jullie trouwdag op zijn mooist weergeeft.

Hartje Lees verder…

na het kennismakingsgesprek wisten wij het, Jolanda en Michiel zouden onze dag vastleggen. Onze eerste keus bleek een schot in de roos te zijn! Wij hebben regelmatig mogen horen dat onze foto’s eruit zien alsof ze uit een glossy magazine komen.

Shirley & Marjolein

Trouwfotografie

lijn-LANG

Het ontstaan van dierbare herinneringen... Koester elk moment!