Michiel & Jolanda

Even kennis maken…

Wij zijn Michiel Fook & Jolanda Burgers.

Jullie trouwdag is een belangrijke dag voor jullie. De gasten en leveranciers die daarbij aanwezig mogen zijn worden natuurlijk zorgvuldig door jullie geselecteerd. Wij zien het dan ook als een grote eer als wij daarbij aanwezig mogen zijn om deze dag voor jullie te vereeuwigen.

Het is niet alleen fijn als jullie ons werk mooi vinden maar, ook dat wij als personen een beetje een “klik” met jullie hebben. Daarom stellen we hieronder ons alvast graag aan jullie voor en proberen we een goed beeld te geven van wie wij zijn.

Natuurlijk gaat er niets boven een persoonlijke kennismaking! We spreken dan ook graag eens met jullie af om elkaar te leren kennen en om te kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Wij

Ja…we werken niet alleen samen, we zitten ook aan dezelfde ontbijttafel! Inmiddels al meer dan 12,5 jaar samen! We zijn (zoals veel koppels) elkaars tegenpolen, en vullen elkaar daardoor zo goed aan.

Wij snappen wat het is om verliefd te zijn… elke dag weer!

Michiel & Jolanda
Michiel & Jolanda

 Gezin

We delen niet alleen de liefde voor het werk, maar ook de liefde en de zorg over elkaar en onze drie dochters Miley, Haley & Quinn. Er is niets fijner dan elke dag weer samen te mogen werken met diegene waar je het meeste van houd. We zijn daar door heel goed op elkaar ingespeeld, en we geloven dat deze liefde en hechte band onze sleutel voor ons succes is.

 Jolanda Marti

Na haar opleiding Audiovisuele Media heeft Jolanda een aantal jaar modellenwerk gedaan en heeft daarna bij diverse televisieproducties en reclamebureaus gewerkt. In 2009 heeft ze zich fulltime gewijd aan haar fotografie. Haar ervaring met filmproductie, gevoel voor compositie, haar empathisch vermogen en oog voor detail zijn  een gouden combinatie als het gaat om het in beeld brengen van jullie momenten en emoties.

Michiel Fook

Na zijn opleiding Media Vormgeving is Michiel aan de slag gegaan in de reclame wereld. Daarna heeft hij zich in de periode van 2009 tot en met 2012 gewijd aan het maken van schilderijen en het fotograferen onder het pseudoniem Brokeart. Zijn technische kennis, creativiteit, scherpe blik en gevoel voor bewegende dramatische shots en met veel liefde voor het vak brengt hij de samenwerking en kwaliteiten van ons duo in balans.

1+1=4

Dus, we fotograferen beiden en we filmen beiden.

Natuurlijk hebben we ook onze eigen verantwoordelijkheden om op bepaalde momenten belangrijke shots en foto’s te vangen, maar daarbuiten switchen we beiden voortdurend van video naar fotografie.

Op deze manier hebben jullie foto’s vanaf 2 perspectieven en filmbeelden vanaf 2 perspectieven (tijdens de ceremonie zelfs 3 omdat er 1 camera ook nog op statief staat) Beeldmateriaal alsof er een team van 4 man aanwezig was op jullie bruiloft! (gelukkig betalen jullie er maar 2)

BFA-2015-Tmb

Bekijk hieronder hoe we de taken verdeeld hebben en wie wat doet:

 Jolanda:

  • Fotografie 70%
  • Videografie 30%
  • Digitale foto verwerking 80%
  • Montage Wedding Video 20%
  • Montage sameday-edit 80%

 Michiel:

  • Fotografie 30%
  • Videografie 70%
  • Digitale foto verwerking 20%
  • Montage Wedding Video 80%
  • Montage sameday-edit 20%

TOTAAL

Foto & Videografie Vanaf 2 perspectieven:

%

Vintage!

We werken de hele dag met de nieuwste computers en technische digitale HD camera’s. Vandaar onze liefde voor juist oude mechanische anologe camera’s en andere nostalgische apparatuur in onze vrije tijd.
Zo hebben we in onze vintage collectie o.a. het eerst geproduceerde Polaroid-camera model, een hele berg andere oude camera’s, meerdere Cifo foto lampen, een oude lichtmeter, diverse oude meubelstukken en zelfs een oude typemachine!

A place to call “Home”!

We houden van de rust en de romantiek van het landelijk wonen, maar kunnen de levendigheid en bedrijvigheid van de grote stad niet missen! Daarom wonen we ook in het mooie Watergang, tussen de weilanden en de natuur, maar het mooie Amsterdam op nog geen 10 minuten afstand. Hier hebben we ons “Thuis”gevonden waar we ons kindje kunnen grootbrengen en waar we samen oud en grijs kunnen worden.

Things we ♥

We houden van rondreizen en avonturen beleven in ons VW T1 busje, Kampvuurtjes, De zee, Warme zomers, Films en popcorn, Papa en mama zijn, Oude analoge foto camera’s, Mango met koriander en rode peper salade, In de achtertuin zitten met vrienden, Muziek, Wakeboarden, de geur van boeken, Barcelona, Latte macchiato, Longboarden, Tekeningen van Miley, De geur van zomer regen, Jasmijn thee,  Lekker biologisch eten, Bruin speciaal biertje op z’n tijd, Smooties, de sauna,  het kraken van sneeuw onder onze voeten!

Wat foto’s uit ons familiealbum:

Backstage

Wil je ons aan het werk zien!? Bekijk hieronder een aantal backstage plaatjes:

Meer kijkjes achter de schermen!?
Volg ons dan via jou favoriete sociale media!

Instagram
[instagram-feed cols=5 num=15 showbutton=false]

lijn-LANG

Het ontstaan van dierbare herinneringen… Koester elk moment!