Luminant-weddings-header

Menno  & Sanne gaven elkaar het jawoord op 20-07-2013

De spanning zat er flink in bij het bruidspaar. Stilletjes zat Sanne bij de vissagiste, Ze was de avond ervoor zo zenuwachtig geweest dat ze moeite had met slapen. En Menno moest ook regelmatig even diep ademhalen.

Al 2 jaar hebben za naar dit moment toe geleefd, en nu is het zover… Op deze stralende zomerdag gaan ze trouwen. Menno haalt Sanne op in de prachtige witte Rolls met prachtig luxe bordeaux rode bekleding en belt bij haar deur aan. De deur gaat open, en daar staat ze dan! Wat een mooi moment, de emoties zijn voelbaar in de lucht! Bij de toekijkende famillie rollen de tranen over de wangen. Een mooi moment.

We nemen het paar mee om tussen de weilanden en rond de trouwlocatie om wat mooie plaatjes te maken. De ceremonie is buiten, en de zon straalt! De aankleding is zacht mintgroen van kleur en de ballonnen deinen zachtjes mee met de wind. Overal bloemen en iedereen zit er klaar voor… Het gezelschap is een klein select groepje en de ceremonie is zeer emotioneel en intiem.

Na de ceremonie is het tijd voor de receptie. Het bruidspaar was duidelijk ontspannen en klaar voor een feestje! De prachtige taartje was gezet met vlinders en bloemen geheel in stijl met romantische sfeer en aankleding van de dag.  Tijdens het diner was er een ontspannen sfeer en iedereen genoot van de prachtige gerechten die geserveerd werden.

Voor het grote feest losbarstte keken het bruidspaar en alle nieuw binnengekomen gasten van het feest samen naar de “same day edit” video die wij voor hen gemaakt hadden van de dag tot en met de ceremonie. Opnieuw veel mooie emotionele reacties bij de gasten en het bruidspaar. Nu kon het feest losbarsten! De knallende Dj en het geniale Fotohokje maakten het feest compleet!

Menno en Sanne hadden het niet beter kunnen treffen, hun dag was helemaal perfect!

Op deze mooie dag was alles weer tot in de puntjes verzorgd dankzij een geweldig leger aan top leveranciers waar wij  het geluk hadden om mee samen te mogen werken:

Hieronder een selectie uit de fotorapportage van hun mooie dag: 

 

Luminant-Weddings-01 Luminant-Weddings-02 Luminant-Weddings-03

Luminant-Weddings-04

Luminant-Weddings-05

Luminant-Weddings-07

Luminant-Weddings-06  Luminant-Weddings-08 Luminant-Weddings-09

Luminant-Weddings-11

Luminant-Weddings-10  Luminant-Weddings-12 Luminant-Weddings-13 Luminant-Weddings-14 Luminant-Weddings-15 Luminant-Weddings-16 Luminant-Weddings-17 Luminant-Weddings-18 Luminant-Weddings-19 Luminant-Weddings-20 Luminant-Weddings-21 Luminant-Weddings-22 Luminant-Weddings-23 Luminant-Weddings-24 Luminant-Weddings-25 Luminant-Weddings-26 Luminant-Weddings-27 Luminant-Weddings-28 Luminant-Weddings-28a Luminant-Weddings-29 Luminant-Weddings-30 Luminant-Weddings-31 Luminant-Weddings-32 Luminant-Weddings-33

Luminant-Weddings-44 Luminant-Weddings-34 Luminant-Weddings-35 Luminant-Weddings-36 Luminant-Weddings-37 Luminant-Weddings-38 Luminant-Weddings-39 Luminant-Weddings-40 Luminant-Weddings-40a Luminant-Weddings-41 Luminant-Weddings-42 Luminant-Weddings-43

Luminant-Weddings-45 Luminant-Weddings-46 Luminant-Weddings-47 Luminant-Weddings-48 Luminant-Weddings-49 Luminant-Weddings-50 Luminant-Weddings-51 Luminant-Weddings-52 Luminant-Weddings-53 Luminant-Weddings-54 Luminant-Weddings-55 Luminant-Weddings-56 Luminant-Weddings-57

Luminant-Weddings-60

Luminant-Weddings-59

Luminant-Weddings-58