LuminantWeddings-header

 Frank  & Suzanne gaven elkaar het jawoord op 14-09-2013

Dat Frank een romanticus is mag duidelijk zijn. Toen hij op zijn 15e Suzanne verkering vroeg ging hij ook al op een knie! Al zo lang samen, inmiddels met 3 prachtige kindjes en de tijd was gekomen om hun liefde te bezegelen.

Uit de hemel kwamen kristal heldere druppels die de doorkomende zon weerkaatste. Binnen op het sprookjesachtige landhuis was het gezellig en warm. Suzanne werd prachtig opgemaakt terwijl Frank met de kinderen in een andere kamer zich aan het aankleden waren.

Toen Suzanne zover was kwam ze naar beneden lopen over de prachtige trap en beneden waren Frank en de kinderen haar vol spanning aan het opwachten. Een adembenemend moment! De kinderen stormden meteen op hun moeder af: “Mama Wat ben je Mooooi!!”

We hadden heel kort de tijd om met het bruidspaar even op pad te gaan in en rond het landuis om wat mooie plaatjes te maken voordat de gasten zouden komen. Wonder boven wonder was het net even 15 min droog zodat we snel de kans zagen om ook buiten een mooi beeld te schieten.

Frank, Suzanne en de kinderen keken boven vanuit de suite uit het raam hoe de gasten beneden langzaam aan het binnendruppelen waren. Net toen het moment was gekomen om naar beneden te gaan viel de jongste zoon een gat in zijn hoofd. Gelukkig was weddingplanner Jessica er vlug bij en had ze zijn hoofdje snel en deskundig verbonden.

De ceremonie was prachtig met strijkkwartet en mooie speeches, gevolgd door de gezellige receptie met prachtige taart.

Het feest welke geopend werd met onze “same day edit” waar zeer emotioneel op gereageerd werd en vervolgens het bruidspaar dat met daverend applaus ontvangen werd en de eerste dans in knalde met DJ en live saxofonist.

Binnenkort hier de compleet uitgebreide fotorapportage van hun mooie sprookjes dag…

Op deze perfecte dag was alles weer tot in de puntjes verzorgd dankzij een geweldig leger aan top leveranciers waar wij  het geluk hadden om mee samen te mogen werken:

Hieronder alvast een kleine sneak preview van de fotorapportage: (binnenkort de complete rapportage)

LuminantWeddings-2

LuminantWeddings-4

LuminantWeddings-5

LuminantWeddings-6

LuminantWeddings-13

LuminantWeddings-14

LuminantWeddings-7

LuminantWeddings-8

LuminantWeddings-9

LuminantWeddings-10

LuminantWeddings-11

LuminantWeddings-12

LuminantWeddings-16

LuminantWeddings-17

LuminantWeddings-3

LuminantWeddings-18

LuminantWeddings-19

LuminantWeddings-20

LuminantWeddings-1

LuminantWeddings-21

LuminantWeddings-22