Jolanda is Zwanger!
Van Januari 2017 tot en met half Juli 2017 zal Jolanda wegens zwangerschap en daaropvolgend verlof fysiek niet in staat zijn om de zware opname dagen te kunnen draaien…

Lees hier meer over het blijde nieuws van ons aankomende gezinsuitbreiding, en bekijk ons filmpje!

Maar niet gevreesd! We hebben nog een topper in huis om Jolanda tijdens haar verlof te vervangen!

 

Meet:  Frank van hulst

Foto & Videograaf!

Van Januari 2017 tot en met half juli 2017 zal Frank de opnamedagen van Jolanda overnemen! In deze periode zal ons Luminant weddings dream-team dus bestaan uit Michiel & Frank.

Frank heeft het zeldzame pakket aan talenten in huis dat nodig is om te fotograferen en filmen in onze stijl. En nog belangrijker, hij levert de kwaliteit waaraan onze reportages moeten voldoen.

Frank zijn fotografie en filmstijl loopt naadloos over in de stijl die jullie van ons gewend zijn. En dat is ook niet zo gek omdat wij Frank zelf alle kneepjes van het vak hebben geleerd, toen hij vanaf 2011, bij ons in totaal 1 jaar stage heeft gelopen!
Inmiddels is hij vele raportages en films verder als freelance foto/videograaf en is hij weer terug bij ons om het team te versterken!

Michiel en Frank zijn gewend om samen te werken en zijn inmiddels totaal op elkaar ingespeeld. Frank heeft en kalme en geconcentreerde werkhouding, presteert onder hoge druk, is heel creatief en heeft oog voor details en compositie. Met hem zijn wij in goede handen! En jullie dus ook!

De nabewerking zal Michiel blijven doen, en de nabewerking is ook heel bepalend voor de look en feel van de rapportage. Dus deze zal ook blijven zoals jullie gewend van ons zijn!

#

Zoek Frank!

Het mag duidelijk zijn waarom hij zo goed in ons team past… hij is net zo knetter gek als wij en niets gaat hem te ver voor dat ene shot! Van klimmen in bomen tot liggen op de grond in de blubber. Hij gaat er voor de volle 1000% voor!

Hij is dan ook niet voor niets onze nr1 backup guy als seccond shooter voor zowel foto als videografie!

!

It’s a wrap Photobooth moment!

Hier ons team in weer een van onze legendarische #itsawrapphotoboothmoment foto’s! Een kleine gekke traditie die we altijd doen als er een fotohokje/hoekje is op een trouwdag vlak voordat we naar huis gaan… Volg ook al onze avonturen op Instagram @luminantweddings Ook daar zul je komende maanden meer actiefoto’s en werk van o.a. Frank voorbij zien komen!

 

Portfolio Frank

Er zitten al een paar foto’s van Frank in ons portfolio die hij als second shooter met ons gemaakt heeft… Maar het is in het geheel gezien onmogelijk om zo te onderscheiden wie van ons team welke foto gemaakt heeft. En dat is ook de bedoeling, we hebben allemaal dezelfde fotografie stijl/kwaliteit en creëren een samenhangende rapportage die als geheel het verhaal van jullie dag verteld.

Om jullie een beeld te geven van wat welke beelden van Frank afkomstig zijn hebben we hieronder een overzicht gemaakt van een greep uit het portfolio van frank!

De nabewerking van deze foto’s is overginds wel door Michiel gedaan, dus het schetst een goed beeld wat jullie van dit geweldige team kunnen verwachten!

Enjoy!