Yes! Wij wisten het al een tijdje… maar gezien de nieuwe aanwinst in ons gezin nog niet aan toe gekomen om het wereldkundig te maken.
Bij deze kunnen wij met trots bekendmaken dat we het “Keurmerk Trouwen” van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie weer binnen hebben! 

Over het keurmerk:
Het Keurmerk Trouwen staat voor professionele en betrouwbare bedrijven in de trouwbranche en wordt uitgegeven door de Nederlandse TrouwBranche Organisatie. Deze bedrijven hebben het Keurmerk Trouwen verdiend omdat ze met hoge cijfers de bedrijfsscreening hebben behaald, uitgevoerd door een externe jurist en een extern, onafhankelijk onderzoeksbureau. Daarnaast is het bedrijf door verschillende referenties positief beoordeeld en worden bruidsparen goed, professioneel en gastvrij behandeld. Een overeenkomst met één van de leveranciers met een keurmerk betekent dat jullie als bruidspaar een mooie huwelijksdag kunnen verwachten, met een kwaliteitsgarantie voor het product of dienst.

Betrouwbaar
Een degelijk, geloofwaardig en solide bedrijf. Een bedrijf dat haar afspraken nakomt en doet wat zij belooft.

Professioneel
Een deskundig bedrijf waar vakmensen werken. Experts die alles doen om uw huwelijksdag te laten slagen.

De screening Keurmerk Trouwen
Het bedrijf wordt voor de screening Keurmerk Trouwen beoordeeld op diverse onderdelen. Een deel hiervan wordt gescreend door een juridisch advieskantoor en een deel door een communicatiebureau. De diverse onderdelen zijn:

  • Algemene voorwaarden, offerte en factuur
  • Website, social media en online reviews
  • Bedrijfsontwikkeling
  • Telefonisch- en e-mailcontact
  • Referentencheck

Bron: www.keurmerktrouwen.nl

lees meer over dit keurmerk op www.keurmerktrouwen.nl

Nou, ik denk dat jullie wel kunnen begrijpen dat we super trots zijn dat wij deze zegel van goedkeuring mogen dragen vanaf nu! Natuurlijk verandert er verder niets, we blijven gewoon hetzelfde doen als dat we altijd gedaan hebben, maar een stukje bevestiging is altijd leuk!

Liefs,
   Jolanda & Michiel