Zo! Zagen we deze even niet aankomen!

We zijn Genomineerd voor de Bruidsfoto awards 2015!

Tuurlijk hoop je ooit een nominatie binnen te slepen, maar zeker niet verwacht dat we na ons eerste fulltime trouwseizoen zouden gebeuren.
Wat een enorme eer om tussen de top van de beste Nederlandse trouwfotografen te mogen staan! Het is nog een beetje onwerkelijk!

We hebben een nominatie tepakken in de categorie: “Bruiloft in beeld”
Daarmee is het dus niet een nominatie van 1 foto, maar het geheel van een rapportage, waarvan we 4 foto’s gepresenteerd hebben.
En daar zijn we natuurlijk extra trots op! Winnen met een “Lucky-shot” is dus niet mogelijk in deze categorie, en dus extra lastige om in genomineerd te worden gezien de gehele reportage sterk moet zijn.

Een nominatie van de bruidsfoto awards  is natuurlijk al geweldig, en het voelt eigenlijk al als een winst voor ons. Dus wat er ook gebeurt, wij zijn helemaal in de wolken met alleen al de nominatie.  Naast de vakjury die een straks een winnaar kiest in elke categorie, is er ook een publieks-prijs. Dus… mochten jullie ons willen steunen klik dan op de link hieronder en stem op ons! O,jah, en maak dan meteen ook kans op een  Canon EOS 700D.

Stemmen kan hier!

Het gaat om deze onderstaande 4 foto’s uit de Trouwrapportage van Nick en Jonna:

LuminantWeddings-71

LuminantWeddings-35

LuminantWeddings-47

LuminantWeddings-76

Bekijk hier de gehele rapportage van hun mooie dag!

Ennuuh… mochten jullie ons willen steunen, vergeet dan niet om te stemmen! (Moet niet, mag wel…. zou wel heel leuk zijn eigenlijk…)

Stemmen kan hier!

 

Wij proosten hier feestelijk het weekend in! Uiteraard met spa-appel voor Jolanda gezien haar toestand! 😉

BFA-2015